• English
  • Deutsch
  • Nederlands
(800)603 6035

Bedrijven

Strandvilla Thalatta is een prachtige vergaderlocatie in Noordwijk aan Zee. De villa beschikt over meerdere ruimtes waar u in een ongedwongen sfeer kunt vergaderen. De riante living biedt voldoende ruimte voor een groep van 12 personen. De tv-kamer, eetkamer en keuken bieden nog ruimte voor kleinere parallelsessies. Of kies een van de heerlijke terrassen, ook overdekt.

De prachtige omgeving zal zeker een inspirerende werking hebben. Na een intensieve vergadering kunt u heerlijk uitwaaien op het strand en lekker eten in een van de vele strandtenten, van eenvoudig tot chique.

Teambuilding in Noordwijk

De villa is ook een geweldige uitvalsbasis voor een teambuildingsuitje. Als alle gasten hun intrek hebben genomen, gaat u het strand op of de duinen in voor de nodige activiteiten. U kunt bij de villa lunchen (we stellen graag enkele goede cateraars aan u voor) en u kunt zich er op frissen. Na het diner (in de villa of op het strand) kunt u met elkaar nog napraten om vervolgens heerlijk te blijven slapen.

Faciliteiten aanwezig

Uiteraard is wifi aanwezig. In de verschillende vertrekken hangen flatscreens waar u een laptop op kunt aansluiten. We brengen u graag in contact met goede cateraars of voorzien u van tips voor strandtenten.