• English
  • Deutsch
  • Nederlands
(800)603 6035

Familie en Vrienden

Het jaarlijkse familieweekend, een paar dagen weg met vrienden. Strandvilla Thalatta is de perfecte accommodatie. Met meerdere comfortabele zitgedeeltes, 6 slaapkamers en 3 badkamers kunt u met een groep genieten van een onvergetelijk verblijf.

Met uw familie naar zee

Een lang weekend weg met drie generaties. Neem lekker de tijd voor elkaar en geniet van de villa en de omgeving. Strandvilla Thalatta is de perfecte accommodatie voor u en uw dierbaren. Als u niet op pad gaat, vermaken de kinderen zich in de tuin, tv-kamer of het geweldige binnenzwembad. U geniet op het terras of in de woonkamer bij de open haard. De keuken biedt alle voorzieningen om samen een heerlijk familiediner te bereiden. Geen zin om te koken? Geen punt, de vele strandtenten wachten op u...

Met uw vriendengroep naar Noordwijk aan Zee

Een paar dagen weg met uw vriendengroep staat garant voor veel plezier en ontspanning. Strandvilla Thalatta maakt het plaatje compleet. Overdag er heerlijk op uit, ’s avonds lekker napraten op het terras of bij de open haard. Door de ruime opzet van de strandvilla kan ieder ook heerlijk zijn eigen gang gaan. De verschillende badkamers geven genoeg privacy.