• English
  • Deutsch
  • Nederlands
(800)603 6035
Vakantiegevoel met grandeur
In Noordwijk aan Zee
lees meer
Thalatta! Thalatta!
Met de zee in zicht voel ik me thuis
lees meer
Inspirerende vergaderlocatie aan zee lees meer

Over Thalatta

Strandvilla Thalatta is een unieke villa op een toplocatie in Noordwijk aan Zee. De vrijstaande woning is geschikt voor groepen van maximaal 12 personen. De villa is zeer smaakvol ingericht en van alle luxe voorzien. Binnen vindt u 6 slaapkamers, 3 badkamers en een geweldig binnenzwembad. Buiten zijn er verschillende terrassen rondom de villa.
Onze strandvilla is ook een zeer bijzondere vergaderlocatie. Het biedt alle faciliteiten voor inspirerende vergaderingen en teamsessies.

 

Villa

Aanzicht Thalatta

Over strandvilla Thalatta

Strandvilla Thalatta in Noordwijk aan Zee ligt op een toplocatie, is zeer stijlvol ingericht en van alle luxe voorzien.

Vakantie

zwembad

Perfecte groepsaccommodatie

Met 6 slaapkamers, 3 badkamers, een perfect uitgeruste keuken en een geweldig binnenzwembad.

Vergaderen

vergaderruimte

Strandvilla als inspirerende vergaderlocatie

Na een energieke vergadering met alle faciliteiten en luxe, kunt u heerlijk uitwaaien op het strand.

Fotogalerij

Pluspunten

Toplocatie

Strandvilla Thalatta ligt op een toplocatie. U steekt zo de duinen over naar het heerlijke strand. Het uitzicht vanuit uw villa is geweldig.

Perfecte groepsaccommodatie

Thalatta biedt ruime woonvertrekken, 6 slaapkamers, 3 badkamers en 6 wc’s. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Buiten zijn meerdere terrassen.

Van alle luxe voorzien

Strandvilla Thalatta is geheel gerenoveerd en stijlvol ingericht. Het heerlijke huis is van alle luxe voorzien en heeft een geweldig binnenzwembad.

 

Vergaderen

Strandvilla Thalatta is een originele vergaderlocatie in Noordwijk aan Zee. De prachtige omgeving zal zeker een inspirerende werking hebben.

Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee is natuurlijk genieten van strand en zee. Waai heerlijk uit, geniet van de zon en zee of neem plaats op het terras van een van de vele strandtenten.

Welkom

We heten u graag welkom. Bij aankomst is uw bed al heerlijk opgemaakt en liggen de handdoeken klaar. Voor de allerkleinsten zetten we graag een babybedje klaar.